Twee mannen gewond na steekincident Schakerlo Rotterdam

Normal zijkant politieauto met logo

Twee mannen van 17 en 22 jaar zijn dinsdagavond rond 22.00 uur gewond geraakt bij een incident waarbij werd gestoken. Zij zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De dader(s) vluchtte(n) waarschijnlijk richting de Slinge. De slachtoffers konden geen duidelijk signalement geven, het onderzoek dat de gewaarschuwde agenten direct in omgeving startten, leverde nog geen aanhouding op.

De steekwonden die de slachtoffers opliepen zijn niet levensbedreigend. Wat de aanleiding was voor het steekincident is nog onduidelijk, dat wordt onderzocht. Forensische Opsporing zal sporen veilig stellen en camerbeelden worden opgevraagd en uitgekeken. 

Heeft u meer informatie over het incident, heeft u gezien waar de dader of daders na het incident heen is gevlucht, was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u beeldmateriaal dat kan helpen bij het onderzoek? 
Laat het ons weten via onderstaand tipformulier, bel 0900-8844 of deel uw informatie anoniem via M. 0800-7000. 

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
21:48

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief