Twee verdachten vast voor woningoverval 70-jarige dame

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Rotterdam - Agenten hielden dinsdag 17 maart twee mannen aan op verdenking van een laffe woningoverval op een 70-jarige dame aan de Dosiostraat in Rotterdam.

De twee mannen belden woensdagavond 11 december vorig jaar aan bij de vrouw met een pakketje in de hand. Toen de vrouw de deur opende, duwden de overvallers haar naar achteren waardoor ze viel. Door één van de mannen werd geweld tegen haar gebruikt terwijl de andere het huis doorzocht.  Met haar persoonlijke spullen verlieten ze de woning weer. Het slachtoffer bleef achter met meerdere verwondingen aan haar gezicht en hoofd.

Dankzij goed speurwerk kwamen rechercheurs de verdachten op het spoor. Op 17 maart hielden zij een 25 jarige man uit Dordrecht en een 30 jarige man uit Rotterdam aan. De rechtbank besloot op 1 april vorige week woensdag het voorarrest te verlengen met 90 dagen.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
23:55

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief