Veel vraagtekens onderzoek overleden man Parallelweg in Rotterdam

Normal politie

Donderdag 17 september rond 21.00 uur werd een man zwaargewond gevonden achter het stuur van een auto op de Parallelweg in Rotterdam. Hij bleek een schotwond te hebben waaraan hij niet veel later overleed. Rechercheurs die al sinds donderdag aan het onderzoek werken staan voor een raadsel en hopen dat getuigen kunnen helpen.

Voorbijgangers die de zwaargewonde man zagen en uit de auto haalden, startten met de reanimatie. Hulpdiensten namen de reanimatie over, maar helaas overleed de man korte tijd later. Agenten deden onderzoek in de omgeving en spraken enkele getuigen. Die gaven aan enkele knallen te hebben gehoord. Forensisch onderzoek wijst op één schot. De man, een 52-jarige Rotterdammer, is overleden aan de gevolgen van dit schot in zijn bovenlijf.

De politie houdt in het onderzoek vooralsnog alle opties open en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze zaak. Dat kunnen voorbijgangers zijn die donderdag 17 september tussen 20.00 en 21.00 uur op de Parallelweg waren en iets bijzonders hebben gezien of gehoord. Maar ook mensen die het 52-jarige slachtoffer kennen en meer informatie hebben die ook maar de kleinste link met dit onderzoek kan hebben, zijn van harte welkom. Heeft u informatie die interessant zou kunnen zijn, bel dan alstublieft met de recherche van district Zuid via 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
00:20

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief