Verdachte aangehouden ongeval Mathenesserlaan

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Rotterdam - De politie heeft zondag ochtend vroeg een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij zaterdagochtend een 32-jarige vrouw heeft aangereden op de Mathenesserlaan. De vrouw werd die ochtend rond 06.10 geschept door een auto en raakte daarbij zwaargewond. De bestuurder reed door en nadat zaterdag Middag de auto was gevonden op de Veelzigtstraat leidde het verdere onderzoek naar deze 23-jarige verdachte.

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Oplettende melder

Via onder meer social media en burgernet werd mensen gevraagd uit te kijken naar een kleine grije auto met vermoedelijk schade aan de voorruit en koplamp. Met dank aan een oplettende melder is de auto aangetroffen in de Veelzigtstraat in Rotterdam. Het onderzoek naar de bestuurder van de auto ging volop door. Agenten van team verkeer kwamen zo uit bij een 23-jarige Rotterdammer. Hij is zondag ochtend aangehouden en wordt verdacht van het veroorzaken van het verkeersongeluk met zwaar lichamelijk letsel als gevolg. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het onderzoek gaat vandaag volop verder.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
17:38

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief