Verdachte overval op slijterij binnen 24 uur aangehouden in Rotterdam

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Nog geen 24 uur nadat een overvaller de slijterij aan het Marinus Bolkplein overviel, werd de 21-jarige verdachte aangehouden. Donderdagavond omstreeks 17.30 uur overviel een gewapende man de slijterij en bedreigde daarbij een 21-jarige medewerker met een wapen. De man maakte vervolgens een geldbedrag buit en vertrok in onbekende richting.

Direct nadat donderdagavond 10 december de 1e melding bij de politie kwam, werden alle beschikbare eenheden ingezet om een gewapende overvaller te achterhalen. De klopjacht op de vermoedelijke verdachte van deze overval ging vrijdag onverminderd door. Doordat de politie een goed signalement van de verdachte had en daarbij vrij snel zijn identiteit wist te achterhalen, kon hij vrijdagmiddag in Rotterdam worden getraceerd en aangehouden. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
02:52

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief