Vier vuurwapens en verdovende middelen van de straat gehaald door de politie

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Rotterdam - Bij een onderzoek in een woning in de Ellewoutsdijkstraat, dat naar aanleiding van een tip werd ingesteld, zijn maandagavond vier vuurwapens en een aantal kilo’s verdovende middelen gevonden. Vijf mannen in de leeftijd van 18-20 jaar werden aangehouden.

Versnijdingspand

Agenten die het onderzoek in de woning wilden instellen naderden maandagavond, om ongeveer 20.15 uur het pand. Toen er beweging in het pand werd gezien, besloten zij de deur van de woning te forceren en naar binnen te gaan. In het pand, dat een zogenaamd ‘versnijdingspand’ bleek te zijn, werd een vuurwapen gevonden en de vier mannen, die aanwezig waren, werden direct aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Bij nader onderzoek in de woning werden nog drie vuurwapens gevonden en verdovende middelen. Welke soort en hoeveel daarvan versnijdingsmiddelen zijn, moet onderzoek nog uitwijzen.

Na enige tijd verscheen een vijfde man bij het pand en ook hij werd aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
21:20

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief