Man met vuurwapen bedreigde metrobestuurder

Normal 4037569091 459b91903b o

Rotterdam - Een man heeft donderdagavond met een vuurwapen gezwaaid op het perron van metrostation Alexander. Ook wees hij met het wapen in de richting van de metrobestuurder. Daarna verliet hij het station. Agenten zochten de omgeving af, maar vonden de man niet. Een onderzoek wordt gestart met behulp van getuigen en camerabeelden.

Of de man, die even na acht uur 's avonds op het perron met een vuurwapen zwaaide, uit de metro kwam of al op het perron was, is nog onbekend. Ook de toedracht is nog onduidelijk.

Getuigen omschrijven de man als ongeveer 20 jaar, tenger postuur, getint, gekleed in een zwarte broek en een zwarte jas met capuchon. Agenten zochten met veel eenheden in de metro, op het station en in de omgeving. De metro stond hiervoor enige tijd stil. Enkele personen werden gecontroleerd, maar de verdachte werd niet gevonden.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
00:16

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief