Wéér een verdachte met vuurwapen van de straat in Rotterdam

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Agenten van de politie Rotterdam hebben op zaterdag 8 augustus in Rotterdam een verdachte van een schietpartij aangehouden.

Een week voor de aanhouding zou deze 28-jarige man uit Vlaardingen een 39-jarige Rotterdammer op de 's-Gravelandseweg in Schiedam in zijn been geschoten hebben. Dat gebeurde, nadat beide mannen ruzie hadden gekregen. Het slachtoffer raakte bij het schietincident weliswaar niet levensgevaarlijk gewond, maar hij koos ervoor het voorval toen niet aan de politie te melden.

Vuurwapen gevonden

Op 8 augustus informeerde een getuige de politie over het schietincident in Schiedam én meldde daarbij dat hij de schutter kort daarvoor had in een pand aan de Kleiweg in Rotterdam gezien. Agenten van Team Parate Eenheid spoedden zich snel naar de genoemde locatie en wisten de verdachte snel en veilig aan te houden. Bij hem werd een vuurwapen aangetroffen en in beslaggenomen. De man zit vast op verdenking van poging doodslag.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
03:52

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief