Wie overviel snackbar Rietdijk in Rotterdam?

Normal aangepastpolitieauto

Een snackbar aan de Rietdijk was donderdagavond het doelwit van een overval. Een man kwam binnen en bedreigde het personeel met een mes. Met de kassalade ging hij er vandoor. De politie bekijkt camerabeelden en spreekt met getuigen. Tip via het formulier of via 0900-8844

Het was rond 22.15 uur toen de man de snackbar binnenkwam. Hij liep meteen op de balie af en greep naar de kassalade. Hij bedreigde ondertussen het personeel met een mes en liep de snackbar uit. Een bezoeker van de snackbar is nog achter de overvaller aangerend, maar helaas tevergeefs. Er is een onderzoek gestart. Het gaat om een man met een donkere huidskleur in een donker trainingspak met normaal postuur. Hij droeg een capuchon en had zijn gezicht bedekt met een donkere stof.

De politie bekijkt de camerabeelden en spreekt met getuigen. Heeft u informatie, maar de politie nog niet gesproken?Meld dit dan via het tipformulier of via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook, via 0800-7000.

 

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
12:39

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief