Winkel Mathenesserdijk in Rotterdam beschoten; politie zoekt getuigen

Normal politie

Rotterdam - Zondagmorgen schrokken bewoners van Rotterdam-West voor de tweede keer in een week van knallen. Ook deze keer werden sporen van schoten gevonden en dit keer was een winkel aan de Mathenesserdijk het doelwit. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen.

Even voor 04:30 uur meldden buurtbewoners dat ze meerdere schoten hadden gehoord. In het raam van de winkel zaten kogelgaten en op straat werden meerdere hulzen aangetroffen. Agenten zijn vannacht direct met een onderzoek gestart. Er is gesproken met getuigen en er is buurtonderzoek gedaan. Vandaag gaat de politie daarmee verder. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Onderzoek

Dit is het tweede schietincident in een week in Rotterdam-West. Op 7 mei werd een woning beschoten op de Potgieterstraat. Ook die nacht raakte niemand gewond. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee schietincidenten.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
17:33

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief