Woning Beschoten aan de Vredenoordlaan, Rotterdam

3 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 maart is er een woning aan de Vredenoordlaan in Rotterdam beschoten. Er zijn vooralsnog geen gewonden gevallen en er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie heeft een onderzoek ingesteld en roept getuigen en omwonenden met camerabeelden op zich te melden.

Wat Gebeurde Er?

Rond 1.15 uur ontving de politie een melding dat er schoten waren gehoord in de buurt van de Vredenoordlaan. Agenten die ter plaatse kwamen, ontdekten kogelinslagen aan de buitenkant van de woning. De bewoners, die zich op dat moment onbewust waren van het incident, bleven ongedeerd.

Het Onderzoek

Direct na de melding is de politie een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft de woning en straat onderzocht op sporen, waarbij hulzen zijn aangetroffen. Een eerste buurtonderzoek is uitgevoerd en er is gezocht naar beschikbare camerabeelden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Oproep aan Getuigen en Omwonenden

De politie komt graag in contact met getuigen en omwonenden die over camerabeelden beschikken. Woont u in de omgeving van de Vredenoordlaan en heeft u beelden van een deurbelcamera, beveiligingscamera of dashcam, of heeft u iets gezien of gehoord? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie.