Zonnestudio overvallen Cor Kieboomplein in Rotterdam; verdachte aangehouden

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Donderdagmiddag overviel een nog onbekende man een zonnestudio aan het Cor Kieboomplein. Niemand raakte gewond. Een 30-jarige Rotterdammer werd snel door politiemensen herkend op de verspreide beelden binnen het basisteam. Hij werd donderdagavond aangehouden en zit vast en wordt verhoord.

Om 15:15 uur liep de man de studio in en bedreigde het aanwezige personeel. Of daarbij een wapen werd gebruikt is niet bekend. Hij deed een greep uit de kassa en vluchtte met een onbekend geldbedrag op een fiets. Agenten startten een onderzoek in de omgeving en ook de beschikbare beelden werden opgevraagd en bekeken. Hierdoor kon de verdachte donderdagavond worden aangehouden.

Informatie

Was u getuige van de overval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Laat het de politie weten via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via misdaadanoniem.nl.

Adverteren op Rotterdam-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Rotterdam-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Rotterdam
03:47

18° C

Lichtbewolkt

3.6 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief