Zware Mishandeling in Spanjaardstraat, Rotterdam

7 maanden geleden gepubliceerd

Een 48-jarige man uit Rotterdam werd zwaar mishandeld op zondag 6 augustus aan het einde van de middag. De mishandeling vond plaats na een woordenwisseling in een supermarkt met een jongen die later de dader bleek te zijn.

Het Incident

De Rotterdammer deed boodschappen bij de Jumbo op de Schiedamseweg toen er onenigheid ontstond met drie jongens. De jongens liepen tegen de man aan, waarop hij hen aansprak. Kort daarna, op de Spanjaardstraat ter hoogte van nummer 38, werd de man door een van de jongens aangevallen. De dader schopte zo hard tegen de knie van het slachtoffer dat hij niet meer kon opstaan.

Gevolgen van de Mishandeling

In het ziekenhuis bleek de man een gecompliceerde kniebreuk te hebben. Dit resulteerde in een urenlange operatie. De revalidatie zal naar verwachting maanden duren. De impact op het slachtoffer en zijn gezin is enorm.

Dader

De dader droeg een grijs trainingspak en liep weg in de richting van de 1e Schansstraat.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling of de woordenwisseling die eraan voorafging in de Jumbo. Als u informatie heeft over deze zaak, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.